WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

EK-Quantum Surface X480M - White

 -   - 
Our price: 162,50 (134,30 excl tax)
Price in points: 672 points
Reward points: 13 points

Voor diegenen die het meeste koelvermogen vragen van een EK-Quantum Surface radiator, is de 58mm dikke X serie de juiste keuze. Deze dikke radiatoren zullen het meest profiteren van medium en high-speed ventilatoren of zelfs een Push/Pull opstelling. Uitgerust met een totaal van vier G1/4" schroefdraad aansluitpoorten, biedt het extra veelzijdigheid tijdens het planningsproces van je loop, terwijl de vijfde G1/4" poort op de eindtank een onvervangbare functie heeft als aftapping en ontluchting. Een totaal van 16 koperen 2mm brede buizen over de gehele lengte van de radiator zorgen voor een optimale doorstroming van koelvloeistof, waardoor het koelcircuit niet wordt belast. Hoogwaardige koperen vinnen zonder lamellen met 18 FPI dichtheid zorgen voor de beste balans tussen thermische overdracht en luchtweerstand. EK raadt af om langzaam draaiende ventilatoren te gebruiken op EK-Quantum Surface radiatoren uit de X serie, aangezien deze een adequate luchtstroom vereisen om meer warmte af te voeren dan ze absorberen in hun dikke kern.

Nieuw en Innovatief

EK-Quantum Surface premium radiatoren zijn gebouwd op jarenlange ontwikkeling en marktonderzoek om op alle mogelijke manieren het beste product te leveren dat de markt vraagt. De afwerking van de materialen, mechanische stijfheid en prestaties zijn allemaal naar een hoger niveau getild. Net als alle andere Quantum Line-producten, brengen de gloednieuwe Surface-radiatoren van EK tal van prestatieverbeteringen met zich mee, waaronder thermische prestaties, beperking van de koelvloeistofstroom en beperking van de luchtstroom.

Met de meegeleverde schroeven is deze radiator compatibel met 120 mm ventilatoren met een standaard dikte van 25 mm. EK raadt het gebruik van EK-ventilatoren of soortgelijke ventilatoren aan met frames met afgedichte randen. Deze klassieke maar effectieve vierkante vorm van de ventilatorbehuizing zorgt voor optimale prestaties in zowel het pull (zuig) als push (druk) regime zonder hydraulische verliezen, waardoor de optimale koelcapaciteit van uw waterkoeling radiatoren wordt gegarandeerd.

Dikke, geëxtrudeerde aluminium eindkappen met een contrasterende zilverkleurige afwerking geven de radiator een premium uitstraling. Ze bedekken het binnenwerk en verbinden de geperste zijplaten, waardoor een stijve structuur ontstaat die prettig in de hand ligt. De roestvrijstalen zijplaten zijn gecoat met een duurzame semi-matte witte verf, terwijl de vinnen zelf een speciale zwarte matte coating hebben met een hoge thermische geleidbaarheidscoëfficiënt. De witte tint is zorgvuldig gekozen om te passen bij de meest populaire witte behuizingen op de PC markt.

Multiport – de keuze van poorten is aan u

In de aluminium eindkappen met accenten zijn modulaire pluggen en verlengstukken aangebracht die verwisseld en geconfigureerd kunnen worden voor een optimale buis route. Deze multipoort radiator heeft twee extra G1/4" aansluitpoorten met schroefdraad aan de zijkant en een extra poort aan de andere kant voor ontluchting.

M4 Schroeven – Gestandaardiseerd, Gemakkelijk te vinden 

Slijtvaste zwarte M4 Philips-schroeven met ronde kop worden meegeleverd voor gebruiksgemak. In algemene gebruiksscenario's raadt EK sterk aan om alleen de meegeleverde schroeven te gebruiken om schade aan de radiator zelf te voorkomen. Dankzij de M4-schroefcompatibiliteit kunnen gebruikers indien nodig langere schroeven kopen. De koelkern is ontworpen om geen nadelige schade aan de structurele integriteit van de radiatorkern te veroorzaken, zelfs als de klant per ongeluk langere schroeven gebruikt, omdat deze alleen tegen de vinnen zullen botsen.

Eenvoudige Demontage - DIY Modding Dream 

De EK-Quantum Surface serie is ontworpen en uitgevoerd als een modulaire productreeks in plaats van individueel afgemeten radiatoren. Een dergelijk ontwerp zorgt voor een onberispelijke pasvorm en continuïteit in het uiterlijk, terwijl tegelijkertijd het demontageproces zeer eenvoudig en ongecompliceerd is. De doe-het-zelf modding-gemeenschap heeft EK altijd gesteund, dus het schilderen en modificeren van uw Surface radiator zal een koud kunstje zijn.

Loop Vriendelijk – Maak je geen zorgen over je pomp

Bij het ontwerp van de interne structuur van de radiatoren is rekening gehouden met een lage stromingsbeperking, zodat de rest van het koelcircuit niet onnodig wordt belast. Dit betekent dat u in staat zult zijn meerdere radiatoren aan uw koelcircuit toe te voegen met slechts één pomp (D5 of DDC). De radiatoren zijn ook luchtstroomvriendelijk en hebben een lage restrictie, waardoor een lagere ventilatorsnelheid mogelijk is om dezelfde prestaties te bereiken. Door de lage luchtstroombeperking blijft de behuizing goed geventileerd en kunnen andere radiatoren in de behuizing goed ademen.

EK-Matrix7 Compatibel – Voor de mooiste Tube Runs 

Aangezien elke custom waterkoeling loop is opgebouwd uit meerdere EK producten, komt het meest waardevolle onderscheid in esthetiek en gebruiksgemak voort uit de som van alle onderdelen. Om dit aan te pakken heeft EK "Matrix7" in het leven geroepen, een systeem dat de afmetingen van de producten standaardiseert, evenals de positie van de poorten en de afstand tussen de poorten. Op die manier maken we de assemblage van het waterkoelingscircuit intuïtiever en is het eenvoudiger dan ooit om een schone set parallelle buizen te hebben.

Alle EK-Quantum Surface-radiatoren zijn EK-Matrix7 compatibel, wat betekent dat ze moeiteloos kunnen worden geïntegreerd met Reflection², de tweede generatie Quantum-distroplaten. Hierdoor kan de gebruiker gemakkelijk wisselen en upgraden tussen S-, P- en X serie Surface-radiatoren binnen dezelfde behuizing (op voorwaarde dat de behuizing dikkere radiatoren in dezelfde positie ondersteunt).

Technische- en materiaalspecificaties:

- Hoogwaardige 99,9% koperen vinnen  
- Koperen H90 buizenstelsel 
- Messing H62 eindreservoirkamers 
- Roestvrij stalen zijplaten 
- Geëxtrudeerd aluminium zilver geanodiseerde eindstuk covers 
- Messing vernikkelde verlengstukken en pluggen 

Afmetingen: 525 x 130 x 58mm (L x B x H)
Gewicht: 2.57kg
FPI: 18
Schroefdraad poorten: 5x G1/4"  
Ventilator compatibiliteit: 120x120x25mm ventilator
Geteste druk: 1bar

Inbegrepen: 

- EK-Quantum Surface X serie radiator
- 16x Phillips Slotted M4x30mm voor 25mm dikke ventilatoren 
- 16x Phillips Slotted M4x5mm voor montage van de radiator direct aan de behuizing 
- 6mm stalen inbussleutel
- 9mm stalen inbussleutel

Ontworpen en ontwikkeld in Slovenië
Gemaakt in China

LET OP:

  • Het gebruik van onjuist lange schroeven kan ertoe leiden dat de radiatorkern wordt doorboord en het product onherstelbaar wordt beschadigd. Dergelijk misbruik valt niet onder de productgarantie!
  • Dit product mag NIET worden geïnstalleerd met aluminium onderdelen!

Meer Info

SchroefdradenG1/4
Aantal fans4
Fan afmetingen120mm
Manufacturer:
EK Waterblocks

No posts found

Write a review

Similar Products

 -   - 
111,50 (92,15 excl tax)
 -   - 
111,50 (92,15 excl tax)
 -   - 
138,90 (114,79 excl tax)
 -   - 
138,90 (114,79 excl tax)
 -   - 
162,50 (134,30 excl tax)